سیستم ساخت و ساز خشک (درای وال) کناف

Monday، ۵ Tir ۱۴۰۲

سیستم ساخت و ساز خشک ساختارهای کناف به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که دارند، مناسب ترین ساختار برای اجرا در ساختمان ها و پروژه ها می باشند. ساختارهای کناف به دلیل وزن سبک و مقاومت بالا در برابر زمین لرزه، از مطمئن ترین سیستم های ساخت و ساز صنعتی هستند. در ادامه مطلب قصد داریم با تمام ویژگی های ساختار کناف آشنا شویم و دلایل استفاده از این سیستم را باهم بررسی کنیم.

  • عملکرد لرزه ای مناسب

ساختارهای خشک (درای وال) کناف به خوبی می توانند در امتداد عمود بر صفحه خود در مقابل زلزله مقاومت کنند. می دانیم که شتاب مبنای طرح در لرزه خیزترین مناطق ایران حداکثر 35/0 g می باشد، این در حالی ست که ساختارهای کناف در برابر شتاب هایی به بزرگی بیش از 5 g مقاوم هستند. پس می توان دریافت که عملکرد لزره ای دیوار جداکننده مهم ترین مزیت ساختار کناف به خصوص در کشور زلزله خیز ایران، می باشد. دیوار جداکننده کناف دارای رفتار میان قابی ایده آل بوده و کاملا انعطاف پذیر می باشد. اینگونه دیوارها می توانند با اتصالات مناسب از قاب های سازه جدا شوند تا از اثر متقابل بین دیوار و سازه به طور کامل جلوگیری شود. علاوه بر آن، دیوار دچار شکست انفجاری نمی شود و آوار بر جای نمی گذارد.

  • سرعت اجرایی بالا

از ویژگی های اصلی ساختارهای خشک کناف، سرعت اجرایی بالاست. به گونه ای که با حداقل نیروی انسانی می توان در کمترین زمان ممکن سطوح وسیعی را پوشش داد. همچنین این ساختارها دارای قابلیت رنگ آمیزی بلافاصله پس از خشک شدن بتونه می باشند که می تواند به روند اجرای پروژه سرعت ببخشد.

  • اجرای بسیار آسان

اجرای ساختار کناف بسیار آسان؛ به گونه ای که حتی افرادی که متخصص کناف نیستند می توانند با خریداری مصالح کناف و مطالعه دستورالعمل های فنی ساخت و ساز، این ساختارها را به راحتی اجرا کنند.

  • دقت بالا در اجرا

ساختارهای درای وال کناف نمونه ای از ساخت و ساز صنعتی می باشند و به دلیل روش اجرایی و دستور العمل آسان و استاندارد، خطاهای اجرایی با دور ریز بسیار کم مصالح به حداقل رسیده و صرفه جویی در استفاده از مصالح، نیروی انسانی و زمان را در پی خواهد داشت.

  • کاهش بار مرده ساختمان

دیوارهای کناف به طور میانگین 60 تا 90 درصد نسبت به دیوارهای دیگر نظیر دیوار بنایی سبک تر هستند. سبک کردن اجزای غیر سازه ای موجب کاهش نیروهای جانبی ناشی از زلزله، در نتیجه موجب کاهش نیروی قائم ناشی از بار مرده ی وارده بر ساختمان، همچنین کاهش ابعاد و میزان مصالح مصرفی در فوندانسیون، تیرها و ستون ها و بهره وری اقتصادی می شود.

  • دسترسی و تعمیر آسان

ساختارهای کناف به گونه ای اجرا می شود که یک فضای خالی در پشت سقف و دیوار ایجاد می شود. هدف به وجود آوردن این فضا، قرار گیری و نیز دفن نشدن تاسیسات در فضای خالی می باشد. علاوه بر رفع مساله خوردگی و کاهش هزینه تعمیرات، دسترسی به تاسیسات، تعمیرات و نگهداری در مرحله بهره برداری از ساختمان را آسان می کند.

  • قابلیت ترمیم و تعویض

در صورت نیاز به ترمیم ساختارهای کناف می توان با استفاده از ابزار ساده این کار را انجام داد و یا قطعات آن را تعویض کرد.

  • انعطاف معماری

ساختارهای کناف قابلیت انعطاف پذیری خوبی دارند و انواع قوس و شکست را می توانند اجرا کنند.

  • حمل و نقل آسان و ارزان

مصالح ساختار خشک، بسیار سبک و دارای حجم کم بوده که این امر موجب کاهش هزینه های حمل تا پروژه و تسهیل در جابجایی مصالح در محل کارگاه می شود.

  • اجرای سطوح وسیع با حداقل مصالح مصرفی

این ویژگی در راستای تحقق توسعه پایدار در حوزه ساختمان سازی بوده و در جلوگیری از هدر رفت منابع فناپذیر معدنی بسیار موثر می باشد.

تماس با ما واتساپ